Wednesday, March 30, 2022

Indien är en uppsats i ett utvecklingsland

Indien är en uppsats i ett utvecklingsland



Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare. Slutord: Namnet Indien låter riktigt högt i volym. Nästa artikel History Is Like A Mirror Essay Sample. Denna inkomstskillnad i kombination med klassicism och låg inkomst per capita visar tydligt att Indien är ett utvecklingsland. Några av problemen jag listade nedan? Kortfattat har Indien tagit stora framsteg i utvecklingen sedan hon blev självständig. Populära ämnen kön kändis starbucks coca cola av möss och män arrangerat äktenskap bantning fahrenheit mobiltelefon kundtjänst, Indien är en uppsats i ett utvecklingsland.





Indien är ett utvecklingsland



Men fortfarande lider många människor av hungriga, hälsosjukdomar. Och folk lever på trottoarer för att de inte har ett ordentligt boende. Och du kan tydligt se tiggarna längs järnvägsvägar, tempel när du reser eller turnerar till Indien. Och även i vissa storstadsstäder de Indien är en uppsats i ett utvecklingsland inte ha ordentliga offentliga toaletter eller ägda toaletter. Speciellt det kvinnliga könet som gör sina sekret på offentliga platser. Allt detta visar att Media väver en påhittad historia för att öka deras T. P-betyg och öka sina företag. Några av de brinnande problemen i Indien står inför liknande som många fattiga länder som Sri Lanka, Pakistan, Bangladesh och Nepal lider.


Några av problemen jag listade nedan? Brist på läskunnighet och kvalitetsutbildning: Särskilt människor från norra Indien är analfabeter. Läskunnigheten är mycket låg i nordindiska stater. Även i de sydindiska staterna där utbildningskvaliteten har minskat. Statens regering. och Central Govt. har infört vissa system för att locka folk att komma till skolor. Men deras ansträngningar är fåfänga, Indien är en uppsats i ett utvecklingsland. Närhelst en region människor de flesta av dem är analfabeter är det omöjligt att driva något land framåt. Det är som en handikappad medlem i en familj? Och det finns en stor klyfta mellan fattig och rik. Där de rika blir rikare.


Där de fattiga blir fattigare. Och de mest drabbade är familjefolk i medelklassen. Något land kommer inte att betraktas som ett utvecklat land med detta problem. Brist på produktivitet: Indianer i allmänhet arbetar mindre och tjänar mer. De förlitar sig vanligtvis på Business där de köper en vara för 1 rupie och vill sälja den för 30 Rs vinst. Eftersom denna typ av tänkande kvarstår kommer Indien som ett land aldrig att växa. Där fortfarande några av de viktiga och nödvändiga varorna fortfarande importeras från de främmande ländernas ekonomiska situation i Indien: Generellt är indier väldigt patriotiska om sitt land, vilket kan vara orsaken bakom det. Men för några dagar sedan hade jag sett en hamstring när jag skulle till kontoret. Jag uppskattar verkligen den mannen för hans ansträngningar att väcka eller upplysa folket i detta land.


Slutord: Namnet Indien låter riktigt högt i volym. Men det inre om du ser är helt tyst. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Uppsats Indien är utvecklingsland Uppsats. India Is Developing Country Essay 12 december Anställ verifierad författare. Indien är ett utvecklingsland Uppsatsexempel, Indien är en uppsats i ett utvecklingsland. Relaterade uppsatser. Barnarbete i ett u-land Uppsatsexempel Uzbekistan: En studie av ett u-lands roll för marknadsföring i ekonomin i ett u-land... Landanalys – Indien Inspirationen från countrysångare och countrymusik Utveckla en motiverande planuppsats Zappos. Com — Utveckla en försörjningskedja för att leverera... Honduras det bästa landet någonsin Uppsatsprov The Indien är en uppsats i ett utvecklingsland Make Essay Research Paper The How Does Immigration Helps a Country?


Uppsats Sample Up Country Essay Research Paper Up CountryIn, Indien är en uppsats i ett utvecklingsland. Ett tidsbegränsat erbjudande! Spara tid på forskning och skrivande. Hämta mitt papper. Populära ämnen kön kändis starbucks coca cola av möss och män arrangerat äktenskap bantning fahrenheit mobiltelefon kundtjänst.





sänk dricksåldern uppsats



Hoppa till innehållet. Om Feedback Sekretesspolicy Villkor. Hem Mest populära Användbara tips Lifehacks Vanliga frågor Annan feedback. Home Är Indien en uppsats i ett utvecklingsland? Innehållsförteckning. Dela detta inlägg. Föregående artikel. Nästa artikel. Det är också en nyckelfaktor för att öka arbetslösheten i landet. Grundläggande behov och höga beroendeförhållande härrör också från sådana kulturer och hotar hennes ekonomiska mål. Sjukdomar och dåliga hälsofaciliteter är också en utmaning i Indien. Det är obestridligt att Indien har ett utarbetat hälsosystem men det är inte tillgängligt för alla medborgare till relativt överkomliga priser. Medicinering är fortfarande dyrt för många hushåll och visar på ett felaktigt hälsosystem. Att skapa ett heltäckande och allomfattande hälsosystem är nästan omöjligt och därför har det påverkat dödligheten i landet, särskilt på landsbygden och i de nordliga staterna.


Vissa sjukdomar är en produkt av dålig sanitet och öppen avföring som frodas i landet. Sanitet är fortfarande en utmaning i landet, särskilt i städerna. Sanitet, sjukdomar och bra hälsosystem är nödvändiga för att kartlägga Indien som ett utvecklat land. Indien har också hög inkomstskillnad. Ojämlikheten drivs av klassicism och dålig regeringspolitik. Systemet utnyttjar ständigt de fattiga och ökar klyftan mellan de rika och de fattiga. De fattiga har mycket låg inkomst per capita vilket utgör en enorm utmaning för regeringen i hennes försök att utrota fattigdomen. Denna inkomstskillnad i kombination med klassicism och låg inkomst per capita visar tydligt att Indien är ett utvecklingsland. Som det näst folkrikaste landet i världen borde hon införa en plan för att begränsa och minska sin befolkning eftersom en större befolkning kommer att innebära utmaningar och bromsa hennes utveckling.


Denna åtgärd bör dock tillämpas med försiktighet eftersom den kan leda till mänskliga resurser och därmed ekonomisk kris i framtiden. Kortfattat har Indien tagit stora framsteg i utvecklingen sedan hon blev självständig. Hon har också blivit en igenkännbar makt regionalt och internationellt för sin ekonomiska tillväxt. Men hon har fortfarande en väg att gå för att boka sin plats på tabellen över utvecklade länder. Den här artikeln belyser några av anledningarna till att hon fortfarande utvecklas och föreslår möjliga sätt som hon kan anpassa sig för att snabba upp sina framsteg. Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp.


Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:.

No comments:

Post a Comment