Friday, February 4, 2022

Uppsatser om brott och straff

Uppsatser om brott och straff



Många människor kan dela familjerelaterade droghistorier som har lett till kriminella aktiviteter, brotts- och straffuppsatser. Bentham fastställde principen att makt ska vara synlig och omöjlig att verifiera. En fällande dom för ett inbrott i Georgia innebär stränga straff - Lisa L. My Homework Writers hyser professionella akademiska författare från olika akademiska discipliner. Till skillnad från för några decennier sedan, är vapen och skrivna lagar inte de enda verktygen idag som kan förhindra brott och sätta brottslingarna i barer. Du är fri att använda den som inspiration eller källa för ditt eget arbete.





Uppsatser om brott och straff



Innan du väljer ett ämne om brott och straff, se till att du följer följande riktlinjer:, brotts- och straffuppsatser. Om du noggrant följer de tre riktlinjerna ovan, brotts- och straffuppsatser, då borde det vara enkelt och snabbt att formulera ett ämne om brott och straff. Brott och straff är ett frekvent ämne för diskussion i den moderna världen, som har sett en ökning av utvecklade rättssystem över hela världen. Här är en lista över ämnen om brott och straff:. Se till att du är väl förtrogen med ovanstående uppsatsämnen. Dessa ämnen kan lika gärna utgöra exempel på ämnen som din professor kan välja för din nästa uppgift.


Innan du bestämmer dig för det uppsatsämne du ska skriva om måste du ställa dig själv några frågor. Här är en lista med frågor som kan hjälpa till att generera några idéer:. Frågor om brott och straff kan hjälpa en i brainstorming, och som ett resultat hjälper de till att utveckla ett ämne och idéer om ämnet. Idéerna om brott och straff utgör en kritisk del av innehållet som man utvecklar för att hjälpa till att formulera ett riktigt ämne samt en sammanhängande uppsats. Om du brotts- och straffuppsatser bästa uppsatsförfattare experthjälp med att skriva din uppsats och uppgift, kontakta oss idag! Det finns inga…. Även när en grundskoleelever barn är ibland...


Det är ofta svårt att välja det exakta ämnet eftersom... Hem Blogg Uppsatsämnen 30 Brott och straff Uppsatsämnen 30 Uppsatsämnen för brott och straff Författare: George Lynch. Dela detta inlägg:. Dela på Facebook Twittra detta Dela på Messenger. Hur man väljer det bästa ämnet för uppsats om brott och straff Exempel på bekanta uppsatsämnen för brott och straff Lista över uppsatsämnen för brott och straff Brott och straff Uppsatsämnen brott och straff Frågor som du bör ställa dig själv exempel på idéer om brott och straff för att vägleda din skrift. George Lynch Litteratur, psykologi, religion. Använd kampanjkod: första processuppsatsämnen Bästa processuppsatsämnen En processuppsats är en typisk uppgift på alla utbildningsnivåer.


Impromptu-talämnen 90 bästa impromptu-talsämnen Mest brotts- och straffuppsatser aspekten av alla improviserade tal är dess ämne. Alla rättigheter förbehållna.





uppsats om ungdomsvåld



Även när en grundskoleelever barn är ibland... Det är ofta svårt att välja det exakta ämnet eftersom... Hem Blogg Uppsatsämnen 30 Brott och straff Uppsatsämnen 30 Uppsatsämnen för brott och straff Författare: George Lynch. Dela detta inlägg:. Dela på Facebook Twittra detta Dela på Messenger. Hur man väljer det bästa ämnet för uppsats om brott och straff Exempel på bekanta uppsatsämnen för brott och straff Lista över uppsatsämnen för brott och straff Brott och straff Uppsatsämnen brott och straff Frågor som du bör ställa dig själv exempel på idéer om brott och straff för att vägleda din skrift.


George Lynch Litteratur, psykologi, religion. Dessa brottslingars beteende är känt för att ha utlösts av något för att göra dessa våldshandlingar. Det finns några franska och italienska tänkare som har kommit på olika skolor för att förstå brott och motiven bakom dem. Dessa tänkare har kunnat förstå brottslingarnas sinnen. Att förstå brottslingarnas sinnen kan leda till tidig förebyggande av brott Tonry, Straffet för brotten är något som har utvecklats genom tiderna.


Straffet var menat att förändra gärningsmannens beteende och skulle vara passande för brottet. Detta är något som till en början väckte en hel del problem sedan förövarna kom ut oreformerade. Det är något som har förändrats genom tiderna när olika reformatorer har kommit upp för att ändra status quo. Dessa reformatorer gjorde en betydande skillnad och förändringen var positiv. Huvudskälet till straff uppnås nu. Detta är nu uppe för debatt eftersom förändring kommer från ett individuellt val att ändra sin vana och beteende Dostojevskij, Tonry H. Foster City, CA: Oxford University press. Dostojevskij F.


Brott och straff berikade klassiker. Kentucky: Simon och Schuster. Förtroendevald Brev, forskningsuppsats exempel. Behöver en professionellt skriven anpassad uppsats? Just nu kan du få en professionellt skriven uppsats i vilken disciplin som helst med en. Vi skickar nu en länk till dig för att ladda ner din e-bok, kontrollera din e-post. Tack! Du kan få aviseringarna nu. London: Paul Elek, Crime and Punishment Ours är en extremt våldsam värld där till och med den vanligaste typen av folk kan ställas inför olika typer av outsägliga fasor och kriminella aktiviteter på grund av liten eller ingen egen avsikt.


I amerikansk litteratur är ett vanligt tema begreppet valfrihet och hur en persons val kommer att påverka inte bara dem själva utan alla människor runt omkring dem. Några av de val som människor, och deras litterära motsvarigheter, gör leder dem till brott. Det är det amerikanska rättssystemets syfte att säkerställa att brott bestraffas. Men i litteraturen är det inte alltid så. Brott i amerikansk rättslig mening är verksamhet som bryter mot lagarna i USA. I litteraturen är det inte alltid dessa brott som författarna anser förtjäna straff. Tre specifika berättelser som handlar om brott och...


Citerade verk: Andrews, William L. Foster och Trudier Harris. The Concise Oxford Companion to African-American Literature. New York: Oxford UP, Baldwin, James. Bandy, Stephen C. Dessa olika element är viktiga, eftersom kombinationen av dem hjälper oss att förstå den totala effekten av brott och straff på ekonomin. Som ett resultat används dessa olika faktorer i en grundläggande formel för att förstå effekterna av sociala fenomen och brottslighet på ekonomin. elow är ekvationen som används för att objektivt utvärdera vad som händer. När detta inträffar kan vi se den totala ekonomiska effekten av detta på samhällen och... Bibliografi "Social. Becker, Gary. Historia om brott och straff i Europa 17CC Denna uppsats spårar historien om brott och straff i Europa.


Den tittar på influenserna från den tiden de sociala och filosofiska rörelserna och hur de påverkade hela utvecklingen av behandlingen av brott och tanken bakom straff. Tidningen beskriver den nyklassicistiska perioden dess föregångare och hur de ansåg frågan om brott och straff och deras antaganden om problemet. Brott är lika gammal som civilisationen själv och där du hittar grupper av människor kommer du konsekvent att hitta någon form av kriminell verksamhet. Du hittar också straff. Brottslingen har alltid setts som att undergräva värderingarna och till och med själva strukturen i det samhälle hon eller han bedrar. Följaktligen har de som upptäckts eller befunnits skyldiga ofta behandlats osympatiskt. Återigen kommer den judiska mytologin att dyka upp i det västerländska sinnet med dess mantra om en...


Referenser Andrews Richard Mowery. Law, Magistraty and Crime in Old Regime Paris, Cambridge: Cambridge University Press. Ordbok för idéhistoria. Redigerad av Philip D. Wiener New York: Scribners Gatrell, V. Brott och lagen. The Social History of Crime in Western Europe sedan London: Europa. Garland, David. Straff och välfärd: I historia om straffstrategier. Aldershot: Gower. GOLDMANN Lucien. Upplysningens filosofi. Cambridge: Harvard University Press. Hur ger läsning av en rättegångsutskrift en unik syn på brott? Att läsa ett rättegångsmanuskript ger en unik syn på brott eftersom det ger såväl domarens som de tvistande perspektiven och granskar fallet i termer av prejudikat från tidigare mål enligt lagen.


Den ger också en dom från bänken som läsaren av utskriften kan hålla med om eller inte hålla med om. Kort sagt ger det ett perspektiv som kan vara användbart för att förstå tankesätten hos de personer som är inblandade i fallet vid den tidpunkt då det hördes. Det är därför det är viktigt att ha många perspektiv när man tittar på historien. Historien är full av en mängd olika incidenter och idéer som interagerar med varandra, som påverkar och påverkas av varandra allt eftersom. Ett enda perspektiv på en rättegång är... Jag hävdar att allt levande delar en förståelse för att handlingar har konsekvenser. Jag tror att även komplexa underliggande psykologiska och sociologiska frågor kan kringgås genom att direkt ta itu med sådan mest grundläggande kunskap.


När det gäller avskräckning tror jag att vedergällningssystemet i sig kan fungera som ett framtida avskräckande medel, även om det inte gör det avsiktligt. Som nämnts ansåg Kant att all brottslig verksamhet inte bara är ett brott mot samhället, utan ett brott mot brottslingen själv, eftersom brottslingen kommer att lida för dessa brott, även om offren för brotten har lidit. Därför finns det inga förmånstagare i systemet och det avskräckande är själva hotet om straff. När det gäller rehabiliteringsprogram har dessa varit notoriskt ineffektiva, oavsett miljoner på miljarder dollar som spenderats på forskningen och genomförandet. Inte ens forskning om de underliggande frågorna kring kriminell verksamhet har...


Crime Punishment Philosophy Sedan början av 70-talet har antalet personer intagna i fängelser och statliga anläggningar ökat till en häpnadsväckande nivå. För närvarande avtjänar mer än två miljoner individer fängelse i antingen fängelser eller statliga fängelser. Ökningen av kriminalitet och fängelse kan i hög grad tillskrivas de afroamerikanska och latinamerikanska samhällena som bor i U.S.A. Även om det ökande antalet arresteringar och fängslande i teorin borde ha minskat brottsfrekvensen, med tanke på att de fängslade lagöverträdarna inte längre är fria att råna, råna eller överfalla Ezorsky, Historical Context of Crime elated Policies and Punishment Men ingen storskalig brottslighet minskningen registrerades fram till åren, det var då en faktisk minskning av brottsligheten observerades i hela landet.


Den viktigaste punkten att notera här... Referenser Ezorsky, G. Filosofiska perspektiv på straff. Albany: State University of New York Press. Foucault, M. Disciplin och straff: Fängelsets födelse. Översatt av Alan Sheridan. New York: Vintage. Garland, D. Punishment and Modern Society: A Study in Social Theory. Chicago: University of Chicago Press, Hart, H. Straff och ansvar: Uppsatser i rättsfilosofin. New York: Oxford University Press. Straff i U. Kriminalvårdssystemet PÅ SIN RÄTTIGA PLATS OCH FORM Straff i U.


Korrigeringssystem Mål för straff Dessa är att straffa gärningsmannen, att skydda befolkningen från honom eller henne och att rehabilitera honom eller hennes eNotes, ; Law Link, det första målet med straff är teoretiskt avsett att motverka eller avskräcka en upprepning av brottet och en demonstration av varför det bör undvikas. Det vanligaste exemplet på straff är fängelse. Andra är dödsstraff och lindrigare straff, såsom skyddstillsyn. Det andra målet med kriminalvårdssystemet vid sidan av att straffa gärningsmannen är att försäkra samhällets skydd mot brottslingar. Detta görs genom att polispolisera gatorna och separera brottslingar genom fängelse för att förhindra att de upprepar eller utför fler brott. Och det tredje målet är rehabilitering av gärningsmannen så att han eller hon kan...


Straffmätning och riktlinjer för straffmätning. Encyclopedia of Everyday Law. Lagreformkommissionens rapport Bestäm straff. Net Industries och dess licensgivare: JRank. Jag hävdar dock att lämpliga rehabiliteringsprogram kommer att göra detta åtminstone osannolikt. Å andra sidan måste man erkänna att sådana rehabiliteringsprogram inte alltid är tillgängliga och ofta inte är lämpliga för den specifika person som har begått brottet. Därför, vad jag föreslår är att mer forskning beställs för att skapa bättre sätt att reagera på olika brott. Förbrytare av vissa småbrott, till exempel, kan krävas att ägna sig åt ett antal timmar till lämpliga samhällstjänster tillsammans med att bli antagen till rehabiliteringsgrupper eller program.


Även om jag därför inte tvivlar på att faran för samhället kan begränsas genom att avlägsna vissa brottslingar från gatan, tvivlar jag starkt på att det är ett lämpligt svar på all kriminell verksamhet. Dessutom, vilken längd av fängelse som skulle anses lämplig för att avlägsna en given brottsling för att säkerställa att han eller hon inte kränker igen? Brott och våld: Kulturella övertygelser och grunder Religion och stereotyper Olika sociokulturella seder främjar olika former av aggression; e. Samhällets tolerans mot sådana hämmar externa ingripanden och hindrar offren från att protestera och söka stöd. Rapportering av sexuella övergrepp hämmas också av det stigma som vissa kulturer ger offren.


Vidare innebär den kraftfulla kopplingen mellan våld och berusning samhällens och kulturers alkoholanvändningstrender och de relaterade effekterna främjar och motiverar också våld. Flera nationer rapporterar att alkoholism står för sexton procent av kvinnor och tjugosex procent av manliga DALYs funktionsnedsättningsjusterade levnadsår förlust på grund av mord. Initiativ som utmanar sociokulturella seder som stöder aggression kombineras normalt med andra WHO-strategier. Tidigare studier har visat ett konsekvent samband mellan religiöst deltagande och positivt beteende i samhället bland ungdomar. Religiösa organisationer... Bibliografi Armstrong, A. Ras, fängelsedisciplin och lagen. UC IRVINE LAW REVIEW, Barak, G. Klass, ras och kön i kriminologi och straffrätt: sätt att se skillnad.


Andra årliga konferensen om LÖS, KÖN och KLASS. Blås, C. Brott, partiskhet och statistik. html Becker, Gary S. Brott och avvikelsebrott och ökande kriminell verksamhet har blivit ett stort bekymmer för säkerhetstillsynsmyndigheterna. De söker hjälp från såväl teknik som sociala och psykologiska teorier för att förebygga brott och hantera dem. Säkerhetsbyråernas första prioritet är att förebygga brott och den andra prioriteringen är att kontrollera dem genom att straffa brottslingarna så att de blir ett exempel för samhället. Denna artikel ger en inblick i hur de brottsförebyggande aktiviteterna kan genomföras. Detta inkluderar förståelse av få biologiska, psykologiska och sociologiska teorier som hänför sig till brott och kriminologi.


Människans generella och kriminella agerar specifikt under påverkan av vissa fysiska, miljömässiga, kulturella och individuella faktorer som kommer att diskuteras i detta dokument. Teorier om brott och avvikelse Brott såväl som avvikelse är beteenden som visar på brott mot de fastställda och accepterade normerna i ett samhälle. Brott är något som är... Straff jämfört med effektiviteten av ehabilitering För de flesta människor inom det straffrättsliga systemet, såväl som samhället i stort, är rehabilitering och bestraffning två val som måste tas, snarare än att ta deras synonyma betydelser. De ger intrycket att vara som möjliga synonymer eller sätt att referera till samma processer.


Är straff rehabilitering? Eller alternativt, är rehabiliteringsstraffet McNeill, kommande? Anhängarna av rehabilitering anser att kränkande är etsat i människors upplevelser av orättvisor och social utvisning, att ta hänsyn till en individs straffrättsliga ansvar, straffet är baserat på det som ogenomtänkt och att betona statens roll att rätta till röran av den totala brottslighet som produceras. Bestraffning för vissa rehabiliteringsmän verkar vara en fancy termanvändning. Samtidigt hävdar kritikerna att det kan finnas hämndlystna, lämpliga och rättvisa villkor för att samla upp McNeill, kommande. För många rehabiliteringspersonal, de som råkar vara medkänsla för... Referenser Crow. London: Sage. Logan, C. Och Gaes, G. Metaanalys och rehabilitering av straff.


Justice Quarterly, Vol. McNeill, F. När straff är rehabilitering. Skickat till: G. Bruinsma och Weisburd, D. kommande The Springer Encyclopedia of Criminology and Criminal Justice. Raynor, P. Och Robinson, G. Hundkvarnar: Palgrave Macmillan. Å andra sidan stöder kardinalproportionalitet upprätthållande av en realistisk proportion bland alla nivåer av straff och brottsligt beteende. Även om den ordinarie omfattningen skalas med hänsyn till principerna om öken, genom att sätta brott i jämförelse med straff med en mängd olika straff som redan fastställts genom fastställande av kardinalgränser, kan kardinalomfattningen inte fastställas på liknande sätt. Med tanke på att det inte finns några naturliga proportioner bland straff och brott, måste systemets verkliga förankringspunkter fastställas med avseende på någon avgörande faktor och inte öken.


När väl gränserna har tillhandahållits blir proportionalitet genomförbar. Proportionaliteten av kardinalgränser sätts med avseende på avskräckningsbehov. Enligt Hirsch är brottsförebyggande effekter och tillgängliga fängelsefaciliteter relevanta för att anbringa straffskala. Med tanke på att tolkningen av fängelsestraff i till synes objektiva enheter av år eller månader, erkänner människor Hirsch syn på proportionalitetsprincipen. Men den…. Referenser Hirsch, A. Proportionalitet i strafffilosofin. Crime and Justice, 16, Tonry, M. Varför straffa? Hur mycket? Oxford: Oxford. brottsfrekvensdata för inbrott i två U. storstadsorter. UC Uniform Crime eporting Program från Federal Bureau of Investigation beskriver inbrottet som olagligt inträde i en struktur för att begå stöld eller ett grovt brott.


För att beteckna ett brott som inbrott är det inte nödvändigt med elementet "påtvingad inresa". UC tillhandahåller tre underkategorier av inbrott: påtvingat tillträde; icke-tvingad, olaglig inresa; och försök till intrång. Den definierar termen "struktur" som vilken lägenhet, husbåt eller husvagn som helst som används som permanent boende, kontor, lada, stall, fartyg eller fartyg och järnvägsvagn, men bilar ingår inte. Under året rapporterades cirka 2 inbrott – ett 3-tal. Jämfört med siffrorna för och minskade inbrotten med 2. Den ungefärliga inbrottsfrekvensen utgjorde Referenser Atlanta Criminal Law Attorney - Lisa L.


Wells - Tidigare åklagare - Atlanta Criminal Defense Lawyer - DUI Attorney. En fällande dom för ett inbrott i Georgia innebär stränga straff - Lisa L. EHow - How to - Upptäck experten i dig! Faktorer som påverkar brottsfrekvensen - eHow. html n. FBI -- Uniform Crime Reporting. FBI -- Inbrott. KTXS hemsida - KTXS. Abilene brottsstatistik för drastiska ökningar av allvarliga brott - KTXS. Straff: För mycket eller inte tillräckligt Syftet med de straffåtgärder som genomförs av det straffrättsliga systemet har förändrats över tiden, särskilt som det systemet fungerar i Amerika. Det finns flera ideologiska ståndpunkter att överväga när det gäller sådana straff, som till stor del innefattar kriminella, sociologiska och moraliska synpunkter.


Utvecklingen och svajandet av olika principer som förespråkats vid olika tidpunkter och med varierande popularitet har till stor del resulterat i dagens straffrättssystem där straff till stor del ses som ett medel för vedergällning. Som sådan är straff som utdöms för de som dömts för brott avgjort långa, vilket resulterar i ett klimat där det verkar finnas ett överskott av straff, vilket resulterar i ett system där författare hävdar att "vi verkligen är sjuka" ose, utan datum, p. Vissa andra faktorer som är inneboende relaterade till det straffrättsliga systemet, såsom förestående förhandlingsförhandlingar och den lukrativa verksamheten för... Referenser Banks, C.


Straffrättsetik. New York: Sage Publications. Dzur, A. Straff, deltagande demokrati och juryn. New York: Oxford Press. Miller, D. Dräneringen av offentliga fängelsesystem och privatiseringens roll: en fallstudie av statliga kriminalvårdssystem. php Rose, M. Inget datum. Bokrecensioner. Straff "Anything goes" är ett intressant sätt att beskriva det nuvarande tillståndet för nationens inställning till straff. Känner du att det är korrekt? Om ja, varför? Om inte, varför inte? Vilka andra aspekter av vår nations nuvarande syn på sanktioner - förutom de som listats och diskuterats av Blomberg och Lucken - känner du att det stärker din position?


Jag anser inte att "Allt går"-straffstrategin är korrekt för nationens närmande bestraffning. Det är inte ett perfekt sätt att säkerställa att det finns rättfärdigande, särskilt efter straff. Huvudsyftet med straff i samhället är att främja rättfärdiggörelsen, vilket sedan leder till harmoni inom folket. Alternativet för straff involverar inte alltid insatser från medborgarna och andra... Referens Blomberg, T. Amerikansk penologi: A history of control. New Brunswick [N. Brott Den 9 mars sköt två poliser i New York City och dödade en sextonårig Kimani Gray och hävdade efteråt att han hade viftat med en pistol mot dem efter att ha blivit tillsagd att visa sina händer Goodman, More remarkable than the New York Polismyndighetens dödande av en ung svart man var dock den utgjutande av sorg och ilska i samhället som följde efter skottlossningen.


Följande måndag, den 11 mars, såg vad som började som en nattvaka förvandlas till en mobb, varav delar slutade med att plundra en ite Aid-kedja och en lokal bodega, och på onsdagskvällen den veckan hade fyrtiosex personer gripits , en tegelsten hade kastats mot både en polis och en polisbil Goodman, Explosionen av oreda och missnöje överraskade en del i media och polisväsendet, men dessa jämnheter kunde bara vara överraskande för någon som saknade... Referenser Alanezi, F. Ungdomsbrottslighet i Kuwait: Tillämpning av social desorganisationsteori.


Domes, 19 1 , Borg, M. Mobilisera lagar i stadsområden: Den sociala strukturen för röjningsfrekvensen för mord. Brisman, A. Att utveckla kritisk kriminologi genom antropologi. Västerländsk kriminologi. Temat för brott i Dickens romaner används som en samlingspunkt för att utforska hans djupa oro för det genomträngande utbudet av sociala problem som genomsyrade England under artonhundratalet. Ford Dickens ramar in denna roman som en individs kamp för att höja sig över de sociala och politiska förhållandena. den tiden. Brottslighet, straff och en pervers känsla för rättvisa är några av de teman som Dickens tar upp för att utforska den här världen.


Vid flera tillfällen under hela romanen kommer fångar in i berättelsen, Pip möter Magwitch på myrarna i det första kapitlet Dickens 2, Magwitch och Compeysen är... Verk Citerade Davie, Neil. Brott, fängelser och arvet från "Dickens's England". EBSOC webb. Dickens, Charles. Stora förväntningar. Janice Carlisle Ed. New York: Bedford Books of St. Martin's Press, Ford, George H. New York: W. Lucas, John. Den melankoliska mannen: En studie av Dickens romaner. Brott Som Schmalleger förklarar utformades det amerikanska ungdomsrättssystemet för ett sekel sedan för att reformera barn som befunnits skyldiga till mindre brott, men allt mer måste systemet hantera fler våldsbrott som begås av yngre människor. Reaktionen från lagstiftarnas sida har till stor del varit att suga ut de värsta av dessa ungdomar ur ungdomssystemet genom att sänka åldern då ungdomar som åtalas för grova brott kan ställas inför rätta i vuxendomstolar, en trend som tycks öka runt valet.


Den underliggande filosofin för tidiga ungdomsdomstolar var parens patriae, vilket innebär att domstolarna tog rollen som förälder och skyddade barnets rättigheter. Att flytta barnet till vuxendomstol minskar hans eller hennes rättigheter snarare än att öka dem och ger även sonen hårdare straff. Som Daniel P. Mears noterar, skaparna av ungdomsdomstolssystemet trodde att det skulle ... Verk som citeras Eskridge, Chris W. Criminal Justice, 4:e upplagan. New York: Roxbury, Schmalleger, Frank. Criminal Justice Today 8:e upplagan. Brottslighetens föränderliga karaktär bör göra kriminologin, i termer av strafflagstiftning, flexibel och uppdaterad.


Lagen måste ha en regelbunden översyn för att säkerställa att samhället styrs av korrekta och korrekta direktiv för att garantera fred och jämlikhet bland folket. Dessutom är flexibilitet viktig för att säkerställa att rätt straff ges för varje brott. En annan inverkan som kriminologin har på grund av brottslighetens förändrade karaktär är målet och syftet med att utvärdera deras verktyg och teknologi som bekämpar brottslighet. Till skillnad från för några decennier sedan, är vapen och skrivna lagar inte de enda verktygen idag som kan förhindra brott och sätta brottslingarna i barer. På grund av den mångsidiga högteknologi som växer fram är det viktigt att kriminologin har rätt och avancerade instrument som kan stärka deras syfte att tjäna och säkerställa fred i samhället. En gång uppmuntrades fångar att slutföra en utbildning medan de satt i fängelse och skaffa sig färdigheter för att få ett betalande jobb så att de kunde vara självförsörjande när de väl kom ut, men det är inte längre så.


Den offentliga inställningen var, "Varför skulle kriminella få en gratis utbildning? Laglydiga medborgare måste betala för college. Privatisering av fängelser, som gör dem billigare att driva, har haft negativa effekter. Vissa forskare hävdar att genom att låta privata företag ansvara för fängelserna har vi skapat en marknadsekonomi för brott med en marknadsefterfrågan på fångar. Fler personer i fängelse ger fler affärer åt dessa företag. Dessa företag har starka lobbygrupper som pressar på hårdare och längre straff. Till exempel,…. Bibliografi Beaudoin, Jack. Missbruk av mänskliga rättigheter," Scholastic Update. Bohm, Robert. Crime of Conspiracy Det senaste fallet där brottsanklagelser väcktes i Aaron Swartz väckte raseri i hela landet.


Enligt mitt perspektiv var en straffrättslig påföljd avgörande för detta fall. Swartz hade meddelat att han skulle vara engagerad i att motsätta sig lagen som en moralisk ogenomtränglig för att ogiltigförklara de federala lagarna som finns för informationsåtkomst effektivt. I det här fallet bestämde man sig för att avsiktligt inte lyda lagen, bara för att han ville uppnå ett mål på ett antidemokratiskt politiskt sätt och det finns en uppvisning genom både gärningar och ord som han kommer att föregå. Det är mycket medvetet för strafflagen med dess befogenhet att verkställa ett straff enligt lagen som individen uppsåtligen brutit mot. I själva verket är lagen faktum om civil olydnad: straffets huvudsakliga funktion är att fokusera på samma lag som anses orättvis. Som i det här fallet tror jag att... Referenser Samaha, J. Straffrätt 10:e uppl.


Belmont, Kalifornien: Wadsworth Cengage Learning. Gillies, P. Lagen om kriminell konspiration.

No comments:

Post a Comment