Thursday, December 16, 2021

Satiriska essäerexempel

Satiriska essäerexempel



Lag, exempel på satiriska essäer, Vetenskap och teknik Hälsovård och medicin Är det sant, eller saknar vissa män bara att vara i rampljuset? Technology Communications En sammanfattning av den satiriska porträtteringen av sensationell journalistik och utländska korrespondenter i Scoop, en roman av Evelyn Waugh ord, 1 sidor Den allmänna opinionen av exempel på satiriska essäer media är inte hög under de första åren av ännu en allvarlig attack mot journalister för att ha förvrängt eller fabricerat nyheterna före århundradets mest felrapporterade händelser, andra världskriget och dess orsaker.





Satiriska uppsatsämnen för gymnasiet



En satirisk uppsats innehåller fakta om ett visst ämne men presenterar det på ett komiskt sätt. Denna uppgift kan vara skrämmande. I den här artikeln hittar du:. En satirisk uppsats exempel på satiriska essäer en komposition skriven om ett visst ämne med hjälp av ironi eller sarkasm. Vanligtvis är ämnena relaterade till politik, samhälle eller pengar. Satiriska essäerexempel primära mål för satir är att använda humor kreativt för att göra narr av dåraktigt mänskligt beteende och kritisera aktuella frågor. Du kan hitta exempel på satir i många böcker, dikter, exempel på satiriska essäer, och filmer. Ser uppgiften att skriva en satirisk uppsats skrämmande ut?


Inga problem! Kolla in våra expertråd:. Många av oss har ett komplicerat förhållande till socialt exempel på satiriska essäer. Trots sin bekvämlighet använder de mycket av vår tid samt lagringsutrymme. En satirisk diskussion kan skärpa ett kritiskt perspektiv på dessa ämnen, exempel på satiriska essäer. I en satirisk uppsats kan du kritisera de sociala frågor som berör dig med ironi och roliga punchlines. Du kan uttrycka dina idéer och bekymmer om utbildning med lite humor. Att skriva om dina problem på ett satiriskt sätt kan hjälpa dig att se dem ur ett mer optimistiskt perspektiv! Hälsosam livsstil fortsätter att vinna popularitet.


Det finns gott om fettsnåla och veganska alternativ i stormarknader, kaféer och restauranger, exempel på satiriska essäer. Satiriska ämnen nedan hjälper dig att se det ur ett nytt perspektiv; se bara till att vara respektfull. Satir kan göra din uppsats mer framträdande och dra mer uppmärksamhet till de frågor du diskuterar. Att satirisera den nuvarande situationen kan vara ett kraftfullt verktyg för att motivera människor att gå grönt. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Detta är särskilt relevant för juvenalisk satir. För att hjälpa dig att begränsa dina val, här är några uppmaningar:.


Familjelivet kan vara både en välsignelse och en utmaning. Humor är en stor hjälp. Se till att ha en finurlig lösning till nästa gång! Behöver lite extra inspiration? Följande uppmaningar ger dig omedelbart skrividéer. Olaglig droganvändning är ett allvarligt problem i vårt samhälle. Du kan uppmärksamma denna fråga genom att skriva ett satiriskt förslag. Här är några alternativ:. Att ironiskt beskriva kvinnligt förtryck som något positivt låter dig visa det absurda i sexism. Tänk på följande:, exempel på satiriska essäer.


Rattfylleri är en av de främsta orsakerna till trafikolyckor i USA. Du kan undersöka sätt att minska rörelsehinder och vända dem upp och ner:. Att skicka sms är roligt – men det har också många nackdelar. Nedan är några punkter du kan satirisera i din uppsats:. Du kan använda det här provet som inspiration eller hjälpa dig att sätta tonen för en satiruppsats. Ladda gärna ner PDF-filen nedan:. Satiruppsatser handlar om kul. Vissa människor anser till och med att det är en av de mest underhållande typerna av uppsatser. Satiren visar oss inte bara verkligheten som den är: den underhåller oss också. Vi önskar dig lycka till och hoppas att den här artikeln var till hjälp! I den moderna världen finns det alldeles för många allvarliga problem. Satir hjälper till att smälta vissa idéer mer effektivt. Essäer och artiklar använder ofta satiriskt skrivande.


Om du redan har ett ämne, exempel på satiriska essäer, analysera frågan. Du bör komma med en bra lista med idéer först. Välj sedan de mest relevanta punkterna, exempel på satiriska essäer. Beskriv dessa i satirisk stil. Lägg till en inledning och en avslutning. Studenter har ofta uppgifter med exakta ämnen för sina satiruppsatser. Ditt ämne kan vara relaterat till ditt samhälle eller samhället som helhet. Läs först några exempel på hur andra författare börjar sina uppsatser. Detta kan variera från ett citat eller en anekdot till en retorisk fråga. Ibland är det bästa sättet att skapa en disposition för uppsatsen innan du skriver en introduktion.


Hej, tack för användbara och effektiva idéer för satirisk uppsatsskrivning! De är som en milsten för mig! Önskar dig lycka till!!! Framstående idéer för satiriska essäer. Det här är vad jag behöver för min skrivprocess Egentligen, för att den ska börja. Tack så mycket! Jag gillade dessa ämnen och kommer att prova dem, exempel på satiriska essäer. Stort tack för att du delar med dig! I din uppsats kan du utveckla dess olika aspekter. Du kanske också är det exempel på satiriska essäer i Du kommer att prata om ett mycket allvarligt problem. Så en uppmärksammad titel för din uppsats om människohandel är absolut nödvändig.


Är globalisering en bra process? Vilka är för- och nackdelarna med religiös uppfostran? Finns det några nackdelar med invandring? Alla dessa frågor kan bli en exempel på satiriska essäer för dina fördelar och nackdelar uppsats. dock, exempel på satiriska essäer, vi har fler idéer att erbjuda. Även om du inte har den nödvändiga skrivvana, den här gången måste du skriva en uppsats, uppsats eller avhandling från andra världskriget. Det betyder att du har en perfekt chans att fräscha upp minnena om kriget som några av oss kanske glömmer. Så många ord kan sägas om kriget i det att det verkar som om du kommer Korallrev kan kallas en av de mest fantastiska saker som skapats av naturen.


Dessa strukturer kan hittas i tropiska och tempererade vatten. Liksom många andra unika naturfenomen påverkas korallreven av mänsklig aktivitet i dessa dagar. Skulle du alltid gå efter Bill Satiriska essäerexempel Science Guy istället för Power Rangers som barn? Var du redo att tillbringa sömnlösa nätter med att fullända ditt exempel på satiriska essäer rättvist projekt? Drömmer om en karriär inom vetenskap? Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Läs mer. Först, sitt ner och slappna av. Gör något inspirerande. Gå till exempel i en kamp helst en bokstavlig. Få inspiration från klassiska satirexempel. Skanna igenom kända satirikers verk när du letar efter idéer. Det kan vara bra att dra paralleller med situationen i den moderna världen.


Ett annat bra sätt att få satiriska essäidéer är livet självt. Det är härifrån varje mästerverk kommer. Kanske hamnade du i bråk med en dam i snabbköpet eller bråkade om kläder med ditt syskon. Vilken anmärkningsvärd händelse som helst som hände dig nyligen, skriv ner den! De bästa idéerna på satirpapper är de som speglar verkligheten. Helt påhittade berättelser är svårare att få fram: du kan sluta med att inte övertyga dina läsare.





miljöskyddsuppsats



Utbildningspolicy Grundutbildning Hälsoutbildning Högre utbildning Läskunnighet Utbildning Fysisk utbildning Gymnasieutbildning Utbildningssociologi Specialpedagogik Studiefärdigheter Matematikundervisning Musikundervisning Naturvetenskap Undervisningsfärdigheter, metoder och tillvägagångssätt Teorier om undervisning och lärande Stadsskolor Resor och turism Destinationer: Städer Destinationer: Kryssningar 4. Resmål: Historiska och arkeologiska resmål: Hotell 2. Destinationer: Natural Wonders Destinationer: Tropical Islands Hospitality and Tourism Management Rymdturism 2. Reseledning Turism Ekonomi Reseskrivande Veterinärmedicin och zoologi Djurens anatomi Stora djur Hästar,Får,Ko, Smådjur Hundar,Katter,Kaniner, Vilda djur och Fiske Zoologi Världshistoria och kulturer Afrikastudier Amerikanska studier Fornegyptiska studier Antik grekiska och romerska studier Asienstudier Celtic Studies 7.


Jämförande historia Nederländska studier 2. Etniska studier Europastudier Historiografi Första världskrigets historia Andra världskrigets historia Judiska studier Medeltidsstudier Mellanösternstudier Ryska och slaviska studier Skandinaviska studier 5. Historia Världshistoria Topptjänster. Essäförfattare. Anpassad skrift. Skriv mitt papper. Köp uppsats online. Läxhjälp. Hjälp att skriva examensarbeten. Plagiatkontroll. Du behöver. Hitta papper. Satirical Aspect of Brave New World-ord, 3 sidor Brave New World är ett av de mest lömska litteraturverken som någonsin skrivits.


En överdrift? Tragiskt nog, nej. Brave New World har kommit att fungera som den falska symbolen för varje regim av universell lycka. Visst, Huxley skrev en satirisk fiktion, inte vetenskaplig profetia. Läs mer. English Society as Seen av Jonathan Swift i Satirical Novel Gullivers Travels words, 1 sidor Under artonhundratalet skedde en otrolig omvälvning av kommersialisering i London, England. Som ett resultat genomgick det engelska samhället betydande, "förändringar i attityd och tanke", i ett försök att erhålla kungligheters och överklassens McKendricks värdighet och prakt2. Som ett resultat höll det engelska samhället sig i An Analysis of the Revolution of Reverend Hale i Arthur Millers Satirical Play The Crucible words, 2 sidor Revolution of Reverend Hale av J.


Ji Föreställ dig att ditt misstag dödar tiotals oskyldiga liv, men det är för sent att ändra tragedin. Detta är lidandet pastor John Hale minns igenom. I Arthur Millers satiriska pjäs, The Crucible, är denna puritanska gemenskap fylld av paranoia och hysteri angående A Satirical Account of Rudolph Giuliani, en borgmästare i New York ord, 2 sidor Satiruppsats borgmästare Rudolph Giuliani I mitten av Tyskland var Tyskland drivs av nazisterna. Landet var en polisstat. Polis var överallt - eskorterade människor, satte in människor i grupper och satte människor i fängelse. Folk var ordningsamma äntligen detta fantastiska sätt att driva en stat har haft en A Summary of the Satirical Portrayal of the Sensationalist Journalism and Foreign Correspondents in Scoop, en roman av Evelyn Waugh ord, 1 sidor Den allmänna opinionen i media är inte hög i de första åren av , men ändå en allvarlig attack mot journalister för att ha förvrängt eller fabricerat nyheterna i , före århundradets mest felrapporterade händelser, andra världskriget och dess orsaker.


Den skrevs av en medlem En analys av några av William Shakespeares satiriska pjäs-ord, 1 sidor Definitionen av satir är "litterär teknik för att skriva eller konst som huvudsakligen förlöjligar sitt ämne till exempel, individer, organisationer eller tillstånd ofta som ett avsett medel att provocera eller förhindra förändring. De satiriska utställningarna i Gullivers fjärde resa i boken ord, 1 sidor Gullivers fjärde resa i boken kan ses som en av de största satiriska utläggningarna om människans natur i kanske hela litteraturen.


Som med alla Gullivers resor ger Swift oss en satirisk blick som världen där han levde. Denna fjärde resa går dock något djupare Många finner lättnad från Cindy Shermans satiriska fotografier ord, 3 sidor Konstnären Cindy Sherman har tagit det moderna samhället vid bullhorns. Förfärad och äcklad av media själv finner jag lättnad i Shermans satiranvändning av kameran. Shermans arbete är unikt på det sättet att hennes idéer utmanar föreställningen om medfödd, kvinnlig sexualitet avslöjad som fiktionen av en A Comparison of the Legendary Satirical Work av Jonathan Swifts ett blygsamt förslag ord, 2 sidor Tittar på legendariska satiriska verk, som Jonathan Swifts "A Modest Proposal", man skulle knappast tänka på likheterna den har med modernare satir, som till exempel South Park.


Detta kan verka som ett extremt hopp i skrivstilar, men de två är faktiskt väldigt lika. Om du först Jonathan Swifts satiriska uppsatser visade Englands förtryck av Irlands ord, 3 sidor Have You Eaten Yet? Swifts slutliga lösning Som en nyligen gynnad essä från 1700-talet har Jonathan Swifts förslag kanoniserats som en satirisk modell för intelligens. Som kommer att diskuteras inom kort, ses Swifts uppsats ofta som en allegori för Englands förtryck av Irland. Swift, himself and Irishman Tucker , The Concept of Sex and Reason in Aristophanes' Satirical Drama "Lysistrata" words, 2 pages Women and Men in Lysistrata and the Role of Sex and Reason Aristophanes Lysistrata är ett utmärkt exempel på satiriskt drama i ett relativt fantastiskt komedi.


Han fortsätter med att visa det peloponnesiska krigets absurda genom att iscensätta en strid mellan könen framför Akropolis, dyrka platsen Slipslop som en satirisk anordning i Henry Fieldings Joseph Andrews ord, 2 sidor Namnet säger allt Vad ska en kvinna göra när mannen hon längtar efter inte ser henne som ett föremål för tillgivenhet, utan istället som en moderlig gestalt? Joseph, titelkaraktären till Henry Fieldings Joseph Andrews, ger inte tillbaka någon av de känslor som Mrs kände mot honom. Sammanfattning av Slaughterhouse-Five, en satirisk roman av Kurt Vonnegut ord, 1 sidor Sammanfattning av Slaughterhouse-Five Slaughterhouse-Five berättar historien om Billy Pilgrim, huvudpersonen, i kronologisk ordning, med början med Billys tillfångatagande och fängelse av Tyskland under världskriget II.


Den här historien varvas med incidenter från Billys liv på jorden före och efter kriget, och från hans fantasiresa till A Satirical Essay on Violence in the Media words, 2 sidor Violence is the Answer Note Detta är en satir, vänligen ta den inte allvarligt. Alla sammandragningar är avsiktliga och ingår för att sätta tonen i uppsatsen. När Bob Taylor körde genom gettot på sin vanliga väg hem tittade han till vänster och såg två personer Analys av Catch 22, Satirical Novel av Joseph Heller ord, 2 sidor An Analysis of Catch 22 av Joseph Heller Catch 22, av Joseph Heller , är en kritik av det samhälle vi lever i. Den som är stolt över det vi har avancerat till, och är ovillig att se på det i ett negativt ljus, skulle tycka att denna bok är mycket omstörtande. A Book Report on Catch, en satirisk roman av Joseph Heller ord, 2 sidor Catch Motivation En logisk grund eller anledning till något.


Krig Väpnad konflikt eller kamp mellan nationer. Krig verkar ha en rationell grund och vara logisk i sina skäl. Men krig är det inte, det är galet och irrationellt och leder till att människor är likadana. Så är berättelsen om A Study of Satirical Approach Describing the American Middle Class and its Culture words, 3 sidor Babbitt är ett satiriskt tillvägagångssätt för att beskriva den amerikanska medelklassen och dess kultur under den rytande tiden. Författaren, Sinclair Lewis, försöker avslöja den överensstämmelse och tomhet som plågar medelklassgemenskapen i Zenith och hela Amerika. Han visar en mans kamp när han inser hans An Analysis of the Criticism of Human Faults in Jonathan Swifts satiriska essä A Modest Proposal words, 2 sidor Swifts "A Modest Proposal", där han föreslår att problemet med irländsk fattigdom kan lösas genom försäljningen av de fattigas barn för konsumtion är framför allt en kritik av mänskliga fel tänkande extremism, girighet, stolthet, hyckleri, intolerans och okänslighet.


Hans användning av ireony A Review of A Modest Proposal, a Juvenalian Satirical Essay av Jonathan Swift ord, 2 sidor Författaren åberopar den "melankoliska" och alltför vanliga synen av kvinnor och barn som tigger på gatorna i Irland. Dessa mammor, oförmögna att arbeta för sin försörjning, "tvingas att anställa all sin tid" panhantering för mat. Barnen växer, också i brist på arbete, upp till tjuvar, eller så blir de en analys av satirisk komedi och realism i Simpsons-ord, 2 sidor Allmänt tal Syfte Att informera Specifikt tal Syfte Att informera min publik om sitcom 'The Simpsons' jag.


De har åtta fingrar, gul hud, galna håruppsättningar och ett allvarligt fall av underbett. De är den typiska amerikanska familjen, men långt ifrån ditt genomsnittliga "Cleaver-hushåll" B. The Simpsons An Analysis of A Modest Proposal, a satirical essay by Jonathan Swift words, 2 pages "A Modest Proposal" var en satirisk essä skriven av Jonathan Swift som skildrade de fruktansvärda förhållandena i Irland och det irländska folkets liv i Författaren skildrar och attackerar det grymma och orättfärdiga förtrycket av Irland av dess förtryckare, den mäktiga engelsmännen och förlöjligar det irländska folket vid An Analysis of the Satirical View of Modern Society i The Standard of Living av Dorothy Parker ord, 2 sidor Följande är en diskussion om vad novell "The Standard of Living", av författaren Dorothy Parker, ger förslag på tro, drömmar och värdesystem i dagens materialistiska samhälle genom en satir över livet för två unga amerikanska arbetarflickor.


Människor är ytliga, giriga, själviska och allmänt omoraliska An Analysis of the Satirical Criticism and the Role of Walter Harding-ord, 1 sidor Ämne 2 3 Satirisk kritik Walter Harding är mest korrekt när han sa att man kunde läsa Walden som en satirisk kritik av modern livet och livet. Ett annat sätt att säga detta är att Thoreau skriver på ett sätt att han kritiserar hur moderna människor lever. Den satiriska synen på äktenskapet i Jane Austens Pride and Prejudice-ord, 2 sidor Romanen Pride and Prejudice, skriven av Jane Austen, innehåller en hel del satir som användes för att uttrycka Austens inställning till äktenskap på 1800-talet.


Austen använder satir för att beskriva olika typer av äktenskap och orsakerna bakom dem. Hon gör det klart att äktenskap är baserade på många An Analysis of The Player, a Satirical Masterpiece of Robert Altman words, 2 sidor Robert Altmans satiriska mästerverk The Player skrevs av Michael Tolkin som en anpassning av hans roman med samma namn och hade premiär. 3 april, filmen porträtterar Hollywood-producenten Griffin Mill, spelad av Tim Robbins, som en man som vi älskar att hata. Berättelsen har dock The Deliberate Acts of Satirical Audacity i John Carpenters film "Escape from New York" ord, 2 sidor Filmer idag är alldeles för allvarliga.


Manus och manus är skrivna med största noggrannhet för detaljer, och utelämnar eventuella plothål, karaktärsbrister eller gåtor. Det här är dåliga filmer, och de kan vara väldigt underhållande utan att vara bra. Filmer som "The Terminator", "Phantoms" eller "Texas Chainsaw Massacre". En recension av Jonathan Swifts satiriska kommentar "Gullivers resor" ord, 2 sidor Till en början kommer Gullivers resor ut som ett fantasiäventyr, men i själva verket är det en satirisk kommentar om samhället i Johnathan Swift. Det börjar med att Gulliver pratar om sig själv. Senare blir han skeppsbruten och hamnar i Lilliput, där människorna är 6 tum långa. Först tror de att Gulliver The Efforts of Carol in the Satirical Novel, Main Street av Sinclair Lewis ord, 2 sidor Sinclair Lewis pekar på de ansträngningar som Carol gör för att reformera sitt nya hem.


Dessa ansträngningar kan av stadsborna uppfattas som ovälkomna och misslyckade. Några av Carols idéer är löjliga, ur proportion och inte redo för den långsamma staden. Hon prövar flera olika tillvägagångssätt för att reformera staden från An Analysis of the Satirical Elements in Jonathan Swifts Gullivers Travels words, 3 sidor Gullivers Travels - Gullivers Crushed Spirit Även om Gullivers Travels av Jonathan Swift länge har tänkts som en barnberättelse, är det faktiskt en mörk satir över den mänskliga naturens villfarelser. Bokens fyra delar är ordnade i en planerad sekvens, för att visa Gullivers optimism och brist på humor och skräck i Catch 22, en satirisk roman av Joseph Heller ord, 3 sidor Catch 22 Antikrigs-, anti-etablissemangets roman, Catch, följer livet för Yossarian, huvudpersonen, och hans kolleger Army Air Corps officers, stationerade på en imaginär ö utanför Italiens kust, under en period under andra världskriget.


Boken är klassificerad under genren tragisk komedi, men vissa kanske du också gillar. Övertygande essäämnen. Berättande essäämnen. Beskrivande uppsatsämnen. Argumenterande uppsatsämnen. Orsak och verkan Uppsatsämnen. Jämför och kontrastera uppsatsämnen. Antagningsuppsats. Analytisk uppsats. Beskrivande uppsats. Köp uppsats. MBA uppsats. Köp terminsdokument. Terminsatser. Uppsats. Köp forskningsrapporter. Uppsatshjälp. Fallstudie. Matteproblem. Köp avhandling. Hur man skriver en uppsats. Exempel på CV. Personligt brev. Exempel på följebrev. Labb rapport. Capstone-projektet. Personligt uttalande Hjälp. Kommenterad bibliografi. Collegepapper till salu. Team Cohesion And Hazing In Sport Visa uppsatsexempel. Problemen med analfabetism Pakistan står inför idag 4 sidor. Problemen med analfabetism som Pakistan står inför idag Se exempel på uppsats.


Natives Demise at Our Feet 2 sidor. Natives Demise at Our Feet Visa uppsatsexempel. De negativa effekterna som orsakas av överexponering för våldsamma videospel och filmer 3 sidor. De negativa effekterna som orsakas av överexponering för våldsamma videospel och filmer Se uppsatsexempel. Fattigdom och hemlöshet i USA 2 sidor. Fattigdom och hemlöshet i USA Se exempel på uppsats. Kan inte hitta en uppsats? Prova avancerad sökning. Även om du kanske har sett oförskämda satiriska essäexempel, står den här typen av skrivande för artigt roligt. Tanken med satir är att avslöja de moraliska sidorna av ett ämne. De mest populära satirämnena kommer att kretsa kring politiker, absurda situationer, mänsklig girighet eller till och med Instagram-stjärnor.


Det viktigaste är att satiruppsatser inte ska vara förolämpande eller arga i alla fall! Hur man skriver en satiruppsats? De mest satiruppsatser du kommer att stöta på kommer att ha en struktur som börjar med ett engagerande uttalande, ett berömt citat eller en anekdot. Du kan till och med berätta en historia du har sett personligen genom att förvandla den till ett berättande. Välj roliga satirämnen med ett lättsamt förhållningssätt och håll saker pedagogiska. Det måste ge en bra läxa! De mest populära ämnena för satiruppsatser Christopher Columbus Hemlöshet Illegal immigration Förorening Konkurrenskraftig idrott Nutrition Global uppvärmning Klimatförändring Skoluniform Yttrandefrihet Donald Trump Aliens Robotar Vegan.


Jag förstår. De är som en milsten för mig! Önskar dig lycka till!!! Framstående idéer för satiriska essäer. Det här är vad jag behöver för min skrivprocess Egentligen, för att den ska börja. Tack så mycket! Jag gillade dessa ämnen och kommer att prova dem. Stort tack för att du delar med dig! I din uppsats kan du utveckla dess olika aspekter. Du kanske också är intresserad av Du kommer att prata om ett mycket allvarligt problem. Så en uppmärksammad titel för din uppsats om människohandel är absolut nödvändig. Är globalisering en bra process? Vilka är för- och nackdelarna med religiös uppfostran? Finns det några nackdelar med invandring?


Alla dessa frågor kan bli en grund för din uppsats om fördelar och nackdelar. Men vi har fler idéer att erbjuda. Även om du inte har den nödvändiga skrivvana, den här gången måste du skriva en uppsats, uppsats eller avhandling från andra världskriget. Det betyder att du har en perfekt chans att fräscha upp minnena om kriget som några av oss kanske glömmer. Så många ord kan sägas om kriget i det att det verkar som om du kommer Korallrev kan kallas en av de mest fantastiska saker som skapats av naturen. Dessa strukturer kan hittas i tropiska och tempererade vatten.


Liksom många andra unika naturfenomen påverkas korallreven av mänsklig aktivitet i dessa dagar. Skulle du alltid välja Bill Nye the Science Guy istället för Power Rangers som barn? Var du redo att tillbringa sömnlösa nätter med att fullända ditt science fair-projekt? Drömmer om en karriär inom vetenskap? Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Läs mer. Först, sitt ner och slappna av. Gör något inspirerande. Gå till exempel i en kamp helst en bokstavlig. Få inspiration från klassiska satirexempel. Skanna igenom kända satirikers verk när du letar efter idéer.


Det kan vara bra att dra paralleller med situationen i den moderna världen. Ett annat bra sätt att få satiriska essäidéer är livet självt. Det är härifrån varje mästerverk kommer. Kanske hamnade du i bråk med en dam i snabbköpet eller bråkade om kläder med ditt syskon. Vilken anmärkningsvärd händelse som helst som hände dig nyligen, skriv ner den! De bästa idéerna på satirpapper är de som speglar verkligheten. Helt påhittade berättelser är svårare att få fram: du kan sluta med att inte övertyga dina läsare. Tänk på din publik. Ska du välja en formell eller avslappnad ton för ditt satirverk?


Om en professor ska läsa den är det första alternativet att föredra. Sätt upp dina mål. Bra satir får bara dina läsare att skratta men visar dem också ditt sätt att tänka. Använd din satiriska uppsats för att visa din inställning till allvarliga frågor. Lägg till en personlig touch till ditt satiriska skrivande. Berätta i förstapersonsperspektiv eller gör dig själv till huvudpersonen. Att lägga till en unik snurr och ett intressant perspektiv hjälper din uppsats att sticka ut. Gilla, reposta och gift dig. Hur söta djur blev den främsta drivkraften för Instagram-reklam. Känslor spelar en viktig roll i marknadsföringen. Bedårande katter och hundar har mycket makt i detta avseende. Vad tror du är deras hemlighet? Diskutera hur du kan använda denna kraft till din fördel. Kommer de att bli den nya standardmodellen för lärande?


Eller kommer de att försvinna dit de kom ifrån? Twitter, Instagram, Facebook: kan du använda dem alla utan att tappa greppet om verkligheten? Ökningen av knock-off-produkter: kommer den asiatiska konkurrensen att svepa bort Apple och andra? Vad händer om din telefon är hackad? Engelska kommer att bli ett utrotningshotat språk tack vare emojis. Hur du förstör ditt liv med hjälp av endast ett socialt mediekonto. Varning: faktakontrollerande Tweets kan orsaka allvarliga bränder på sociala medier. Dumma sätt att dö: eller varför du aldrig ska googla hur du räddar ditt liv. Kan du göra ditt kaffe utan kaffemaskin? En uppdaterad uppsättning regler om hur man inte skämmer ut sig på Internet. FOMO: får du mardrömmar?


Att upptäcka en autentisk livsstil på Instagram är inte så lätt. Är sociala medier det bästa sättet att få nya vänner? Teknik är inte det som förstörde mänsklig kommunikation. Vad är poängen med en skoluniform? Även kontorsanställda måste sällan följa strikta klädkodsregler. Varför är det mer produktivt att studera online än att gå i skolan? All befintlig kunskap finns tillgänglig på Internet, och det mesta är gratis. Lärare tycker om att ge mycket läxor till sina elever. Många elever misstänker det. Tror du att det kan ligga någon sanning bakom det? Hur kan du försvara dig från äldre barn i skolan? Håller på med boxning eller karate? Att bli en mobbare? Eller så kanske du bara behöver vara en bra löpare? Försök att tänka på de mest kreativa och konstiga alternativen.


Skäl till varför du bör skriva uppsatser i sista minuten. Ingenting motiverar en student mer än en annalkande deadline. Försök komma ihåg när du avslutade ditt uppdrag kvällen före förfallodagen. Hur var det? Hitta bristerna i ditt program eller beskriv de problem som dina kamrater möter. Tänk till exempel på studieavgifter på högskolor, överbeläggning eller bristande uppmärksamhet på studenter. Hur sociala medier hjälper studenter i deras studier. Utbildningsinnehållet på sociala medier kan vara till hjälp för dina studier. Hur överlever du ditt sista år på gymnasiet? Att söka till college, förbereda sig för SAT eller ACT och hänga med deadlines verkar vara mycket multitasking.


Beskriv alla svårigheter elever har att möta och ge era lösningar. Behöver vi ens gå till skolan? Tänk först på varför du gillar och ogillar skolan. Varför tror du att skolan hjälpte dig, och när var den värdelös? Ange dina skäl till varför du fortsätter att gå i skolan och vad du vill uppnå. Är överviktiga människor lyckligare än vi andra? Vill överviktiga människor gå ner i vikt? Vissa av dem gör det säkert. Andra är glada som de är och möter fortfarande det konstanta trycket från de människor som omger dem. Hur man slutar äta på natten. Ingenting verkar vara en bättre idé än att ta ett mellanmål vid 2-tiden. Följande dag kan du inte ens inse varför din hjärna övertalade dig att göra det.


Förklara varför denna vana kan vara skadlig och vilka möjliga lösningar som kan hjälpa till att bli av med den. Galna lösningar för att gå ner i vikt. Du kan hitta tusentals dieter och fettförbränningspass på internet, men ingen av dem fungerar så bra som utlovat. Hitta de roligaste viktminskningstipsen och beskriv dem i din uppsats. Hur man övertalar barn att välja hälsosam mat. Vi kanske borde visa pedagogiska serier om kost för barn? Eller så kanske vi behöver lära oss hur man lagar utsökt och hälsosam mat? Förmodligen känner alla en person som äter hela tiden och inte ens är i närheten av att bli tjock.

No comments:

Post a Comment