Friday, December 17, 2021

Hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad

Hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad



Få feedback om grammatik, skiljetecken, ordförråd och meningsstruktur. Din obehöriga användning av innehåll kan bryta mot andras rättigheter och tillämpliga lagar och kan leda till ditt civilrättsliga och straffrättsliga ansvar. Sådan UGC kan vara tillgänglig för alla, inklusive BNED. com, proppa. Vi kan avvisa användningen av lösenord, användarnamn eller e-postadresser av någon anledning efter eget gottfinnande. Förutom i omfattningen av de rättigheter och licenser du beviljar i dessa användarvillkor och, hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad, med förbehåll för eventuella tillämpliga ytterligare villkor, behåller du alla juridiskt kända rättigheter, titel och intressen som du har i din UGC. Du kan vara säker på att ditt skrivande förblir privat.





Varför använda en plagiatkontroll?



Varje dag måste du lämna in många uppsatser: forsknings- och kursrapporter och mycket mer. Du skriver dem antingen på egen hand eller beställer från ett skrivarföretag. Det är klart att man vill vara på den säkra sidan och kolla hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad papperet är original och unikt. Det är därför vi har skapat en gratis online-plagiatkontroll. Det är en programvara som hjälper till att upptäcka plagiat och lyfta fram de delar som bör parafraseras. På ett sådant sätt kommer du att kunna tillhandahålla ett unikt innehåll och undvika alla relaterade problem. Det finns två typer av misstag som kan tvinga din lärare att lämna tillbaka arbetet eller ge det ett lågt betyg: lexikala eller grammatikfel och plagiat, hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad.


Även om du kan fixa de första genom att helt enkelt redigera och korrekturläsa din text, är det mycket svårare att bekämpa plagierat innehåll. På grund av en enorm mängd hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad, några elever bestämmer sig för att spara tid och kopiera delar av tidningarna online och leverera dem som sina egna. Tyvärr kan de till och med slutföra uppgiften individuellt och fortfarande innehålla fraser och stycken, som kan anses vara plagierade, hur man kontrollerar om min uppsats är plagierad. I ett sådant fall kommer du att hitta en pappersplagiatkontroll som är mycket användbar, eftersom den hjälper dig att undvika pinsamhet och tidsödande.


Om du har beställt en uppsats eller någon annan uppgift online kan du också behöva hjälp av ett plagiatkontrollprogram, eftersom det finns många oärliga företag på marknaden och du måste vara säker på att du levererar ett originalinnehåll. Om du vill vara säker på att ditt papper är unikt och fritt från alla kopierade delar behöver du bara starta programvaran. Du bör komma ihåg att det är oprofessionellt och till och med olagligt att tillhandahålla kopierade papper, så du bör undvika plagiat på alla möjliga sätt. På ett sådant sätt kommer du att hylla deras arbete och insatser, och kommer också att säkra dig från att bli anklagad för plagiat.


Det är därför vi alltid har ägnat stor uppmärksamhet åt varje papper vi skickar in. Innan vi levererar den till dig ser vi till att den är helt original och inte innehåller några plagierade delar. Vi använder vår senaste mjukvara och kontrollerar varje uppdrag ett par gånger innan vi skickar det till dig. Dessutom, om du har tvivel, kan du alltid kontakta våra chefer och be om en plagiatrapport. På så sätt kommer du alltid att vara säker på att din beställning är skriven från grunden. Dessutom lägger vi stor vikt vid skyddet av dina uppgifter och personlig information. Detta innebär att dina uppgifter aldrig kommer att delas med tredje part och företag. Du kommer att vara den enda författaren till tidningen och ingen kommer någonsin att veta att du använde våra tjänster.


Noggrann uppmärksamhet på frånvaro av plagiat och skydd av personlig information gör oss till det bästa skrivarföretaget på området och genom att gå med i vår community kan du vara säker på att du är säker. Du kommer att få ett originalpapper och förblir dess enda författare! För att få ett originalpapper utan några misstag behöver du bara kontakta oss. Vi garanterar den bästa upplevelsen och frånvaron av några brister eller missförstånd! Få personlig rabatt på din e-post! Jag vill ha rabatt. Använd vår rabatt närhelst du är redo. Det bästa sättet att lyckas är att kontrollera ditt papper om plagiat. Prova vår skrivtjänst nu! Vår webbplats använder cookies för att vi ska kunna leverera den bästa möjliga användarupplevelsen.


Att fortsätta använda vår webbplats kommer att antas som ditt godkännande av vår cookiepolicy.





rapport vs uppsats



Om du vill vara säker på att ditt papper är unikt och fritt från alla kopierade delar behöver du bara starta programvaran. Du bör komma ihåg att det är oprofessionellt och till och med olagligt att tillhandahålla kopierade papper, så du bör undvika plagiat på alla möjliga sätt. På ett sådant sätt kommer du att hylla deras arbete och insatser, och kommer också att säkra dig från att bli anklagad för plagiat. Det är därför vi alltid har ägnat stor uppmärksamhet åt varje papper vi skickar in. Innan vi levererar den till dig ser vi till att den är helt original och inte innehåller några plagierade delar. Vi använder vår senaste mjukvara och kontrollerar varje uppdrag ett par gånger innan vi skickar det till dig. Dessutom, om du har tvivel, kan du alltid kontakta våra chefer och be om en plagiatrapport.


På så sätt kommer du alltid att vara säker på att din beställning är skriven från grunden. Dessutom lägger vi stor vikt vid skyddet av dina uppgifter och personlig information. Detta innebär att dina uppgifter aldrig kommer att delas med tredje part och företag. Du kommer att vara den enda författaren till tidningen och ingen kommer någonsin att veta att du använde våra tjänster. Noggrann uppmärksamhet på frånvaro av plagiat och skydd av personlig information gör oss till det bästa skrivarföretaget på området och genom att gå med i vår community kan du vara säker på att du är säker. Du kommer att få ett originalpapper och förblir dess enda författare! För att få ett originalpapper utan några misstag behöver du bara kontakta oss. Vi garanterar den bästa upplevelsen och frånvaron av några brister eller missförstånd!


Få personlig rabatt på din e-post! Jag vill ha rabatt. Om vi ​​debiterade din kredit eller annat konto innan vi avvisade eller annullerade, kommer vi att återutställa krediten till ditt konto. Ytterligare villkor kan gälla. Om en produkt som du köpt eller accepterat från BNED inte är enligt beskrivningen, vilket är tillåtet enligt tillämplig lag, är din enda utväg att returnera den, häva köpet och få en kredit för köpeskillingen. Ansvarsbegränsningarna i detta avsnitt 8 är inte avsedda att begränsa några uttryckliga garantier från tillämpliga produkttillverkare av fysiska produkter som säljs via tjänsterna, eller några uttryckliga garantier från BNED som ingår i tillämpliga ytterligare villkor.


Använd nu GRATIS! CA Sekretesspolicy Sekretesspolicy Villkor. Plagiatkontroll Ta reda på om ditt papper är original ENDAST Plagiatkontroll. Det är enkelt - bara kopiera och klistra in ditt papper i rutan nedan Ditt papper kommer att analyseras omedelbart i realtid Jämfört med miljarder onlinesidor. Kontrollera ditt papper för plagiat - GRATIS Klistra in texten i ditt papper nedan eller ladda upp en fil och välj knappen "Hämta rapport" för att omedelbart få en analys av ditt papper. PREMIUM inkluderar alla gratisfunktioner PLUS. Den här funktionen är endast tillgänglig för Premium-konton! Filuppladdning Längre dokument Snabbare bearbetning "Premium-Only"-moduler Inga annonser.


Läs mer. ANVÄNDARVILLKOR Ikraftträdandedatum och senast uppdaterad: 17 december, Välkommen till USA. Äganderätt; Dina rättigheter att använda tjänsterna och innehållet. Tjänsterna och allt dess innehåll tillsammans, "Innehåll", inklusive alla upphovsrätter, patent, varumärken, tjänstemärken, handelsnamn och alla andra immateriella rättigheter däri "Intellektuell egendom" ägs eller kontrolleras av BNED, våra licensgivare och vissa andra tredje parter. Alla rättigheter, titel och intressen i och till innehållet och immateriella rättigheter som är tillgängliga via tjänsterna tillhör BNED, våra licensgivare eller vissa andra tredje parter och skyddas av U. BNED äger upphovsrätten till val, sammanställning, sammansättning, arrangemang och förbättring av innehållet på tjänsterna.


Dina rättigheter att få tillgång till och använda tjänsterna och innehållet. Din rätt att få tillgång till och använda tjänsterna och innehållet är beroende av att du strikt följer dessa användarvillkor och tillämpliga ytterligare villkor. Din rätt att få tillgång till och använda tjänsterna och innehållet upphör automatiskt vid eventuella brott mot dessa användarvillkor. Dessa rättigheter är icke-exklusiva, begränsade och kan återkallas av oss när som helst efter eget gottfinnande utan förhandsmeddelande eller ansvar. Eftersom din rätt att få tillgång till och använda tjänsterna och innehållet är personlig för dig får du varken överlåta eller överföra din rätt; alla försök att göra det är ogiltiga. Ytterligare villkor för användningsprenumerationer. Köp av användningsabonnemang e.


Varje försök att överföra, överlåta eller på annat sätt sälja eller handla med en sådan prenumeration, oavsett sätt eller metod, är ogiltigt. Avstängning eller uppsägning därav leder till att den avstängda eller avslutade prenumerationen eller artiklarna förverkas, förutom vad som kan noteras i de tillämpliga tilläggsvillkoren. Som tillåtet enligt lag är vi inte ansvariga för att reparera eller återutställa någon kredit eller återbetalning eller någon annan summa, som ett resultat av vår modifiering av användningsprenumerationer eller virtuella föremål, eller för förlust eller skada på grund av fel eller någon annan anledning. Ytterligare villkor för Bartleby Tutor. Engångsköp av minuter som ska användas för handledningssessioner i realtid som erbjuds genom Bartleby Tutor måste användas inom nittio 90 dagar från inköpsdatumet.


Eventuella oanvända minuter därefter är ej återbetalningsbara och kan inte lösas in mot någon kredit eller annat värde. Minuter köpta genom prenumerationer på Bartleby Tutor upphör att gälla vid uppsägning av Bartleby Tutor-prenumeration; eventuella oanvända minuter vid tidpunkten för sådan avbokning kan inte återbetalas eller på annat sätt krediteras tillbaka till ditt konto. Andras rättigheter. När du använder tjänsterna måste du respektera andras och BNED:s immateriella rättigheter och rättigheter. Din obehöriga användning av innehåll kan bryta mot andras rättigheter och tillämpliga lagar och kan leda till ditt civilrättsliga och straffrättsliga ansvar. Om du anser att ditt arbete har kränkts via Tjänsterna, se avsnitt 5 nedan.


Förbehåll för alla rättigheter som inte beviljas beträffande tjänster och innehåll. Dessa användarvillkor och eventuella tillämpliga ytterligare villkor inkluderar endast snäva, begränsade tillstånd av rättigheter att använda och få åtkomst till tjänsterna och innehållet. Ingen rättighet eller licens får tolkas, enligt någon juridisk teori, genom underförståelse, estoppel, branschvanor eller på annat sätt. ALLA RÄTTIGHETER SOM INTE UTTRYCKLIGEN TILLHÅLLS DIG ÄR RESERVERADE AV BNED OCH DESS LICENSGIVARE OCH ANDRA TREDJE PART. All obehörig användning av innehåll eller tjänster för något syfte är förbjuden. Tredjepartstjänster. Vi är inte ansvariga för tredje part eller deras innehåll, annonser, appar eller webbplatser "Tredjepartstjänster".


Till exempel kan delar av tjänsterna vara integrerade i eller länkade till tredje parts webbplatser, plattformar och appar som vi inte kontrollerar. På liknande sätt kan vi göra annonser och tredjepartsinnehåll eller tjänster, som vi inte heller kontrollerar, tillgängliga för dig på eller via våra tjänster. Detta kan inkludera möjligheten att registrera eller logga in på våra tjänster med hjälp av verktyg från tredje part och att lägga upp innehåll på webbplatser och tjänster från tredje part med hjälp av deras plugin-program som är tillgängliga på våra tjänster. Var försiktig när du handlar med tredje part och se deras användarvillkor och sekretesspolicyer.


Vi tar inget ansvar för tredjepartstjänster och kommer inte att hållas ansvariga för skador som orsakas av din användning eller tillit till tredjepartstjänster. Om du har åtkomst till eller använder tjänsterna via Apple, Android eller någon annan mobil operativsystemplattform, är dessa tjänster från tredje part. Om du kommer åt våra appar via Apple, se nedan för ytterligare villkor som är tillämpliga på dig och som ingår i användarvillkoren genom denna referens. Villkor som gäller för Apple IOS. I den mån du får åtkomst till tjänsterna via en Apple-mobilapplikation, godkänner du att dessa användarvillkor ingås mellan dig och BNED och att Apple, Inc. html och eventuella användarvillkor från tredje part som är tillämpliga på de BNED-tjänster du använder.


Du bekräftar att BNED, och inte Apple, är ansvarigt för att tillhandahålla tjänsterna och innehållet enligt definitionen i dessa användarvillkor. Du bekräftar att Apple inte har någon som helst skyldighet att tillhandahålla underhåll eller supporttjänster till dig med avseende på tjänsterna och innehållet. I den utsträckning som inte är förbjuden enligt tillämplig lag kommer Apple inte att ha någon annan garantiförpliktelse överhuvudtaget med avseende på tjänsterna och innehållet. Innehåll du skickar in; Interaktiva gemenskapsregler. Användargenererat innehåll. BNED kan nu, eller i framtiden, erbjuda användare av tjänsterna möjligheten att skapa, bygga, lägga upp, ladda upp, visa, publicera, distribuera, överföra, sända eller på annat sätt göra tillgängliga på eller skicka in via tjänsterna, eller på eller i svar på våra sidor eller inlägg på tredje parts plattformar eller i samband med någon av våra kampanjer av media eller sätt, eller på annat sätt skicka till oss e.


Du kan skicka in UGC via din profil, forum, bloggar, anslagstavlor, sociala nätverksmiljöer, verktyg för att skapa och publicera innehåll, prenumerationstjänster, spel, sociala gemenskaper inklusive den interaktiva gemenskapen som definieras nedan , om tillämpligt, kontakta oss verktyg, e-post och annat kommunikationsfunktionalitet. Förutom i omfattningen av de rättigheter och licenser som du beviljar i dessa användarvillkor och, med förbehåll för eventuella tillämpliga ytterligare villkor, behåller du alla juridiskt kända rättigheter, äganderätter och intressen som du har i din UGC. På begäran kommer du att tillhandahålla dokumentation som krävs för att verifiera rättigheterna till sådant innehåll och verifiera att du följer dessa användarvillkor eller eventuella tillämpliga ytterligare villkor.


Du är medveten om att Internet och mobilkommunikation kan vara osäkra och föremål för säkerhetsöverträdelser; följaktligen bekräftar och samtycker du till att din UGC skickas in på egen risk. I din kommunikation med BNED, kom ihåg att vi inte söker några oönskade idéer eller material för produkter eller tjänster, eller ens föreslagna förbättringar av produkter eller tjänster, inklusive, utan begränsning, idéer, koncept, uppfinningar eller design för musik, webbplatser, appar, böcker, manus, manus, filmer, tv-program, teaterproduktioner, programvara eller på annat sätt kollektivt, "Oönskade idéer och material".


Alla oönskade idéer och material som du skickar in anses UGC och licensieras till oss enligt nedan. Dessutom behåller BNED alla rättigheter som innehas av medlemmar av allmänheten med avseende på dina oönskade idéer och material. Licens till BNED av din UGC. Du förstår att när du utövar sådana rättigheter, kan metadata, meddelanden och innehåll tas bort eller ändras, inklusive information om upphovsrättshantering, och du samtycker till detta och representerar och garanterar att du har all nödvändig behörighet att göra det. För att ytterligare påverka rättigheterna och licensen som du ger BNED till din UGC, ger du också, i enlighet med tillämplig lag, härmed BNED, och samtycker till att ge BNED, den ovillkorliga, eviga, oåterkalleliga rätten att använda och utnyttja ditt namn, persona och likhet i samband med någon UGC, utan någon skyldighet eller ersättning till dig.


Förutom när det är förbjudet enligt lag, avsäger du dig härmed, och du samtycker till att avsäga dig, alla moraliska rättigheter inklusive attribution och integritet som du kan ha i någon UGC, även om den ändras eller ändras på ett sätt som inte är acceptabelt för dig. I den mån det inte går att avsäga sig, samtycker du oåterkalleligt till att inte utöva sådana rättigheter om sådana finns på ett sätt som stör utövandet av de beviljade rättigheterna. Du förstår att du inte kommer att få några avgifter, summor, vederlag eller ersättning för någon av rättigheterna som beviljas i detta avsnitt. BNED kan, men kommer inte ha någon skyldighet att, granska, övervaka, visa, publicera, lagra, underhålla, acceptera eller på annat sätt använda någon av dina UGC, och BNED kan, efter eget gottfinnande, avvisa, ta bort, flytta , formatera om, ta bort eller vägra att publicera eller på annat sätt använda UGC utan förvarning eller något ansvar gentemot dig eller någon tredje part i samband med vår drift av UGC-platser på ett lämpligt sätt, till exempel för att förbättra tillgängligheten för UGC, adress upphovsrättsintrång och skydda användare från skadlig UGC.


Utan begränsning kan vi, men förbinder oss inte att, göra det för att ta itu med innehåll som kommer till vår kännedom som vi anser är stötande, obscent, oanständigt, illvilligt, smutsigt, våldsamt, trakasserande, hotfullt, kränkande, olagligt eller på annat sätt stötande eller olämpligt , eller för att upprätthålla tredje parts rättigheter eller dessa användarvillkor eller eventuella tillämpliga ytterligare villkor. Sådana UGC som skickats in av dig eller andra behöver inte underhållas på tjänsterna av oss under någon tidsperiod, och du kommer inte ha rätt att, när den väl har skickats in, få tillgång till, arkivera, underhålla, ändra, ta bort eller på annat sätt använda sådan UGC på tjänsterna eller någon annanstans, förutom att minderåriga i Kalifornien har vissa rättigheter att få visst innehåll om sig som de själva har publicerat på tjänsterna eventuellt borttaget från offentlig visning enligt sekretesspolicyn.


Sådan UGC kan vara tillgänglig för alla, inklusive BNED. Vi uppmuntrar dig att inte inkludera någon personligt identifierbar information i någon UGC du skickar till BNED, lärarna eller någon annan tredje part i relation till Bartleby Tutor, och att vara försiktig när du fattar beslut om vad du avslöjar när du använder våra tjänster i allmänhet. Interaktiva gemenskapsregler. Vissa aspekter av tjänsterna kan göra det möjligt för dig att kommunicera med andra användare och lägga upp information och annat material, inklusive din egen UGC, via en interaktiv community, "Interactive Community". Du använder interaktiva community-tjänster om du till exempel tittar på eller deltar i den interaktiva communityn, publicerar en recension, skapar en lista, skapar en profil, skickar in någon UGC eller på annat sätt deltar i någon interaktiv funktion.


Din användning av den interaktiva gemenskapen är föremål för dessa användarvillkor och eventuella tillämpliga ytterligare villkor, samt följande: Du får använda den interaktiva gemenskapen endast för lagliga ändamål och i enlighet med dessa användarvillkor. Du får inte publicera eller överföra genom tjänsterna något olagligt, skadligt, hotfullt, kränkande, trakasserande, ärekränkande, vulgärt, obscent, sexuellt explicit, profant, hatiskt, rasmässigt, etniskt eller på annat sätt stötande material av något slag, inklusive material som uppmuntrar beteende som skulle utgöra ett brott, ge upphov till civilrättsligt ansvar eller på annat sätt bryta mot någon lag, regel eller förordning i de lagar som är tillämpliga på dig eller tillämpliga i det land där materialet publiceras.


Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, avvisa, vägra att publicera eller ta bort alla inlägg eller andra UGC inklusive privata meddelanden från dig, eller att neka, begränsa, avbryta eller avsluta åtkomst till hela eller någon del av den interaktiva communityn när som helst tid, av någon eller ingen anledning, utan föregående meddelande eller förklaring och utan ansvar. Om du blir medveten om missbruk av den interaktiva gemenskapen, inklusive olagligt, skadligt, hotfullt, kränkande, trakasserande, ärekränkande, vulgärt, obscent, sexuellt explicit, profan, hatiskt, rasmässigt, etniskt eller på annat sätt stötande material av något slag, material som uppmuntrar beteende som skulle utgöra ett brott, ger upphov till civilrättsligt ansvar eller på annat sätt bryter mot någon tillämplig lag, vänligen kontakta oss.


Trots det föregående och i den maximala omfattning som tillåts av tillämplig lag, tar vi inget ansvar för pågående övervakning av den interaktiva gemenskapen eller för borttagning eller redigering av UGC, även efter att ha mottagit meddelande. Vi tar inget ansvar för någon åtgärd eller passivitet med avseende på beteende, kommunikation eller UGC inom den interaktiva gemenskapen. Du är ensam ansvarig för alla aktiviteter som sker inom den interaktiva gemenskapen. Den interaktiva gemenskapen är inte utformad för att användas av personer under 18 år "Minors". Inga barn under 16 år får registrera sig eller skapa användarprofiler, och individer mellan 16 och 18 år måste delta i den interaktiva gemenskapen endast under överinseende av en förälder eller vårdnadshavare.


Många informations- och kommersiella resurser såsom hårdvara, mjukvara eller filtreringstjänster finns tillgängliga för att hjälpa föräldrar att hålla sina barn säkra online. Om du är intresserad av att lära dig mer om dessa resurser finns information tillgänglig på många webbplatser som ger information om sådana skydd. Vi sponsrar eller stöder inte specifikt någon av dessa webbplatser eller deras tjänster. Interactive Community-användare kan ladda upp till eller på annat sätt skicka in till oss för distribution på Interactive Community och tjänsterna: En UGC som inte är föremål för några upphovsrättsliga eller andra äganderättsbegränsningar; eller B UGC att ägaren eller licensgivaren av relevanta rättigheter har gett uttryckligt tillstånd för oss att distribuera över Internet. Du får inte ladda upp, bädda in, posta, e-posta, överföra eller på annat sätt göra tillgängligt material som gör intrång i någon persons eller enhets upphovsrätt, patent, varumärke, affärshemlighet eller annan äganderätt.


Alla upphovsrättsskyddade eller andra proprietära UGC som distribueras med samtycke från en upphovsrättsinnehavare bör innehålla en fras som "Upphovsrätt, ägs av [ägarens namn]; används med tillstånd". Vi har rätt att anta att alla UGC överensstämmer med föregående krav. Den obehöriga inlämningen av upphovsrättsskyddat eller annan proprietär UGC är olagligt och kan utsätta användaren för personligt ansvar för skadestånd i en civilrättslig process såväl som för åtal. Interactive Community-användare tar allt ansvar för eventuella skador som uppstår på grund av intrång i upphovsrätt eller äganderätt, eller för annan skada som uppstår från en obehörig inlämning eller inlämning av UGC. Vi tar inget ansvar för någon skada som härrör från intrång i upphovsrätt eller äganderätt, eller från någon annan skada som uppstår från någon UGC.


Använda tjänsterna; Användningsbegränsningar för tjänster och innehåll. Skapa ett konto. Konton får endast skapas för dig och om inte du, av en auktoriserad representant för den person som är föremål för kontot och som är myndig. Vi granskar inte konton för äkthet och är inte ansvariga för eventuella obehöriga konton som kan visas på tjänsterna. För varje tvist om kontoskapande eller äkthet har vi ensamrätt, men är inte skyldiga, att lösa sådan tvist som vi finner lämplig, utan föregående meddelande.


Om du registrerar dig hos oss eller skapar ett konto är du ensam ansvarig och ansvarig för säkerheten och konfidentialiteten för dina åtkomstuppgifter och för att begränsa åtkomsten till din enhet och för all aktivitet under ditt konto. Användarnamn och lösenord måste vara personliga och unika, inte kränka någon persons eller enhets rättigheter och inte vara stötande. Vi kan avvisa användningen av lösenord, användarnamn eller e-postadresser av någon anledning efter eget gottfinnande. Du är ensam ansvarig för din registreringsinformation och för att uppdatera och underhålla den.


Du kommer omedelbart att meddela oss här om all obehörig användning av ditt konto, lösenord eller användarnamn, eller något annat säkerhetsbrott, men kommer att förbli ansvarig för all obehörig användning därefter. Du kommer inte att sälja, överföra eller tilldela ditt konto eller några kontorättigheter. Prenumerationer; Uthyrning; Inköp; Skatter.

No comments:

Post a Comment